Guitarra

MIGDIA

Guitarra i Iniciació Guitarra

captura-de-pantalla-2016-09-21-a-las-12-06-57

“La nostra escola és un centre educatiu que pretén ser una eina per despertar l’interès per la música en els alumnes i proporcionar-los les habilitats i coneixements per a practicar-la i gaudir-ne d’acord amb les seves capacitats. Així mateix, l’escola ha de ser un element que contribueixi al desenvolupament de la sensibilitat artística i al creixement humà dels alumnes.”

L’equip de mestres de l’escola està format per 11 especialistes, músics i docent, que cobreixen el pla d’estudis i aporten al nostre centre la riquesa i experiència pedagògica que l’avala.

Guitarra i Iniciació Guitarra

Iniciació a la guitarra o la flauta. Els grups es realitzen en funció del nivell, no de les edats.
Aquest any, per tal de millorar l’activitat de guitarra, hem introduït un canvi substancial a les sessions: serem dos mestres treballant simultàniament amb el grup!
David Marín, guitarrista i mestre, treballarà amb grups reduïts d’alumnes, per proporcionar-los millor les eines que necessiten de cara a avançar amb l’instrument.
Maria Ventura, mestra i músic, els farà treballar les obres i els exercicis en col·lectiu per millorar la cohesió del grup i formar-se en el ritme, l’afinació, la lectura.
Grups migdia:

INICIACIÓ A LA GUITARRA (45′)  

2n-6è……….21,00 € /mes
(12,35 a 13,20 h) Dimarts
GUITARRA (45′) 

4t-6è………. 21,00 € /mes
(12,35 a 13,20 h) Dilluns

Graella d’extraescolars curs 2016-2017

–> TOTES LES EXTRAESCOLARS 2016-2017

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: