Anglès tarda

TARDA

captura-de-pantalla-2016-09-21-a-las-12-03-00

 

Happy English és la marca de Cambridge School per a classes extraescolars d’anglès a escoles d’Infantil i Primària. Amb més de 30 anys d’experiència, les nostres classes són dinàmiques i variades amb continguts dissenyats per experts per maximitzar l’aprenentatge dels nens.

Les classes tenen com a objectiu fomentar l’interès per l’idioma a través d’activitats lúdiques i entretingudes (cançons, contes, teatre, jocs didàctics, etc.).

El nostre mètode

A Cambridge School seguim el “Mètode Comunicatiu”, mitjançant el qual els estudiants utilitzen la llengua que estudien des del primer dia de classe. Encara que la gramàtica i el vocabulari s’aprenen llegint i escrivint, es posa l’èmfasi en què els estudiants siguin capaços de comunicar-se, per aquest motiu s’inclou molta pràctica d’escolta i conversa.

Anglès oral – 55′ /setmana

Classes lúdiques i amenes que tenen com a objectiu crear un ambient de classe agradable i divertit on els nens se senten a gust i desenvolupen interès per l’idioma. Se segueix un temari amb un llibre, però la base de la classe són sobretot jocs i activitats orals, cançons i contes. Les classes s’adapten a les edats i nivells dels nens i nenes, i són sempre profitoses, amenes i divertides.

Per què anglès amb Cambridge School:

  • Tots els nostres professors són professionals qualificats i nadius.
  • Grups reduïts, assegurant la pràctica oral de cada estudiant i el seu seguiment.
  • Els pares són informats de la integració del seu fill/a al grup, del seu comportament i progrés per mitjà d’informes periòdics escrits i entrevistes personals semestrals amb els professors.

Continuïtat de l’anglès després de l’extraescolar AMPA Escola Corbella

Un cop acabat 6è de Primària, els alumnes que ho desitgin poden continuar fent classes d’anglès a l’escola de Cambridge School Cardedeu (Alfou 10).

Primer l’alumne farà una prova de nivell per situar-lo exactament en el grup classe que més li correspongui (generalment en un nivell N6 o T2), amb l’objectiu d’assolir el nivell First Certificate abans d’arribar a la universitat.

En aprovar un curs First Certificate d’hivern amb Cambridge School, l’alumne aconsegueix el certificat de la UB-EIM que li serà vàlid per acreditar el seu nivell de llengua estrangera requerit a qualsevol de les 12 universitats catalanes.

Responsable: CAMBRIDGE SCHOOL Cardedeu

ANGLÈS (55′) 1r -2n 28,90 € 8 a 12
ANGLÈS (55′) 3r -4t 28,90 € 8 a 12
ANGLÈS (55′) 5è-6è 28,90 € 8 a 12
De 16,45 a 17,40 h Dilluns

Material addicional: Llibres (30 €/anual)

Graella d’extraescolars curs 2016-2017

–> TOTES LES EXTRAESCOLARS 2016-2017

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: