8 de març

La conjugació d’una comissió nova “Corbella Coeduca” i un 8 de març té força bona pinta oi? Acabades de néixer i amb moltes ganes i il·lusió, aquest dia internacional de la dona vam intentar arribar a l’escola, les famílies i la ciutadania de Cardedeu de diferents maneres. 

Una banda sonora feminista 

La música forma part de les nostres vides, i hi ha música i música, gèneres i gèneres, i lletres i lletres que poden ser referents per un món més just on la lacra del masclisme sigui un fet històric a oblidar (us imagineu?). 

Així, per tenir una banda sonora diferent a les nostres vides, vam crear aquesta llista de reproducció de Spotify: https://open.spotify.com/playlist/24bmR0ex6OvgH6ZvPfHgyO?si=ezUffdpBQxuLc0YXuesh3Q

Vam ser, som i serem

Juntes som més fortes, us sona oi? Doncs les AFES de Cardedeu també ens fem nostre aquest lema i treballem conjuntament amb l’activitat “Vam ser, som i serem”. 

On som les dones en els llibres d’història, de ciències, de literatura…? En el poble de Cardedeu hem tingut i tenim dones valentes, intel.ligents, actives, artistes… les coneixeu? Des de les AFES del poble volem fer-les visibles donant-los el nostre petit reconeixement, i per això vam crear un joc divertit de 8 preguntes sobre 9 dones de Cardedeu. Si encara el voleu fer està disponible a l’enllaç: https://view.genial.ly/603bd32df919e80d33151aa5/interactive-content-8m-afes-2021

Tant el joc com les biografies d’aquestes nou dones les vam fer arribar a les famílies de l’escola a través dels grups de WhatsApp. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: