NOVA EXTRAESCOLAR!!!!Esports i jocs col·lectius amb Esports Màgics

Esports d’equip com per exemple: bàsquet, hàndbol, futbol però també altres jocs com el joc del mocador, la cadena, pilla-pilla, arrancar cebes, joc de llançar-se pilotes, jocs amb globus, amb el paracaigudes, i d’altres. A més de que els infants facin exercici físic, l’objectiu és que provin una mica de cada esport per si posteriorment volen aprofundir en algun d‘ells.

IMPORTANT: La extraescolar es realitzarà a la pista esportiva de l’escola. Els infants han de venir amb roba esportiva i bambes, una tovallola petita i ampolla d’aigua. En cas de pluja, es buscaran activitats alternatives que es realitzaran dins de la mateixa aula del grup bombolla. En cas de confinament del grup, no es cobrarà el dia perdut.
Per tal de garantir la continuïtat de l’extraescolar al llarg de tot el curs, aquesta extraescolar es realitzarà mantenint els grups bombolla de l’escola.

Places disponibles els dimarts, dimecres i dijous de 16:45 a 17:45h a tots els grups (des de P4 a 6è) a un preu de 24€/mensuals 1 dia.

Seria convenient que les famílies del mateix grup es coordinessin entre elles per coincidir el mateix dia. Un cop un grup arribi al mínim de 8 infants, s’iniciarà l’activitat i les inscripcions per a aquell dia quedaran restringides al seu grup bombolla.
Moltes gracies a totes i tots!

Comissió Extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: