REFORCEM LES COMISSIONS DE L’AFA. T’HI APUNTES?

COMISSIÓ PARLEM DE L’HORARI


Algunes famílies de l’escola estem interessades en obrir el debat sobre l’horari escolar també a la nostra escola, en sintonia amb un interès creixent sobre el tema arreu, i que en concret a Cardedeu també s’està materialitzant amb grups de treball a les diferents escoles.

Fem una crida a tothom que vulgui participar a la comissió amb l’objectiu d’aportar al conjunt de les famílies elements i informació per poder-se formar una opinió al voltant de les opcions. Algunes famílies de l’escola estem interessades en obrir el debat sobre l’horari escolar també a la nostra escola, en sintonia amb un interès creixent sobre el tema arreu, i que en concret a Cardedeu també s’està materialitzant amb grups de treball a les diferents escoles.

Fem una crida a tothom que vulgui participar a la comissió amb l’objectiu d’aportar al conjunt de les famílies elements i informació per poder-se formar una opinió al voltant de les opcions que hi ha ara mateix sobre la taula, com la jornada partida (model vigent) o la jornada contínua.

Aprofitem l’avinentesa per convidar-vos a participar a la xerrada organitzada des de l’AFA de Can Manent pel proper dijous 26 de novembre a les 18h, amb el ponent Xavier Diez, i per la qual es requereix inscripció prèvia. Una convocatòria que forma part d’un cicle de xerrades sobre el tema que van començar l’any passat i es van veure aturades pel confinament.  Us hi podeu inscriure aquí: https://forms.gle/SjR3ZdKPLoBT6MCeA

COMISSIÓ INCLUSIÓ I DIVERSITAT AFA ESCOLA CORBELLA

Aquesta comissió neix de les famílies sensibilitzades amb les necessitats diverses de qualsevol infant.

El nostre objectiu és afavorir l’ambient d’escola inclusiva com a experiència que enriqueix a tots els membres de l’escola, i viure la diversitat de forma natural, propera i integradora.

Aquesta comissió està oberta tant a famílies amb fills i filles que tenen NEE (necessitats educatives especials), com a les famílies que hi estigueu sensibilitzades i a tots els membres de la comunitat educativa en general que hi vulgueu participar.

Volem una escola que minimitza les barreres, que potencien les capacitats de cada infant i on cada individu pugui créixer el màxim de les seves possibilitats.

A LA COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS ENS FALTEN MANS!

Busquem mares i pares que vulguin donar un cop de mà a la Comissió d’extraescolars. Enguany estem treballant per poder oferir el millor servei possible en el marc de la situació actual.

Si esteu interessats en formar part d’aquesta comissió o en les dues anteriors, o si simplement voleu donar un cop de mà, contacteu amb l’AFA al següent correu: Junta_afa@escolacorbella.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: