La nostra escola reconeguda com a membre de la XARXA KHELIDÔN!

La Xarxa Khelidôn ha estat constituïda per dur a la pràctica l’esperit de cooperació entre els centres educatius i de professorat.

Ha estat promoguda pel GRAD (Grup de Recerca sobre Atenció a la Diversitat) de la Universitat de Vic, més concretament per la línia de recerca “Cooperació entrealumnes, col·laboració entre professors i suport a la millora de les pràctiques inclusives”. La xarxa és dirigida pel grup de treball sobre “Educació inclusiva, cooperació entre alumnes i col·laboració entre professors” del CIFE (Centre d’Innovació i Formació en Educació) la UVic.

La Xarxa KHELIDÔN s’ha creat amb la finalitat que els centres que han seguit i culminat el procés de formació/assessorament sobre el Programa CA/AC en les tres etapes (Introducció, Generalització i Consolidació) puguin continuar el contacte entre ells i amb els promotors d’aquest programa.

D’aquesta manera es reconeix doncs la gran tasca que realitza la nostra escola pel que fa a aprenentatge cooperatiu. Felicitats, Corbella! COOPERAR PER AVANÇAR JUNTS!

Més informació sobre aquesta Xarxa aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: