Festa final curs 2018/19 ðŸ¤©

 

El passat divendres dia 14 de juny es va celebrar la ja tradicional Festa de Final de Curs que organitza una comissió formada per les families de 5è, AFA i altres persones interessades en formar-ne part.

Ja a la tarda es varen obrir portes de l’escola per dur a terme diferents tallers i activitats, seguidament un concurs de postres en el que varen participar diferents families de l’escola, tot un Delicatessen que va acabar premiant el Postre més original, el més bo i el més bonic. Totes les persones guanyadores varen rebre una panera que es va poder muntar gràcies a la col.laboració de diferents establiments i productors del territori (i l’escola ☺️)

Poc després tothom a sopar els meravellosos menús i gaudir de tota la organització. Per finalitzar totes les persones assistents vàrem quedar bocabadades i enamorades del meravellós espectacle dut a terme per La Fusteria 🥇🥰

Us deixem un petit recull de fotografies d’aquesta festa, gràcies a l’esforç, ganes i empenta de la meravellosa comissió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: