JORNADES DE ROBÒTICA EDUCATIVA GRATUÏTES

🤖 JORNADES DE ROBÒTICA EDUCATIVA GRATUÏTES  🤖
AMPA CORBELLA
Benvolgudes famílies, ja tenim disponibles les dates de les II Jornades de Robòtica Educativa segons cicle educatiu, aquest any amb la novetat de que també oferim tallers per Educació Infantil! Cada cicle educatiu té dos opcions de data pel taller amb una oferta final de 30 places gratuïtes per a cada cicle (120 nenes i nens)! Tots els tallers es faran en horari de 16.45h a 18.15h i adaptats a cada edat i les admissions van per rigorós ordre d’inscripció, *no us quedeu sense plaça!*

Les inscripcions per alumnes de l’Escola Germans Corbella són *del 19 al 23 de març*, a posteriori si sobren places s’obriran a la resta d’alumnes de les escoles de Cardedeu. Ompliu el vostre formulari a ➡ https://goo.gl/forms/0c9UF4IQw6aL1jZh1 ⬅

Captura de pantalla 2018-03-16 a las 19.08.15

One thought on “JORNADES DE ROBÒTICA EDUCATIVA GRATUÏTES

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: