Projecte de nova junta Ampa

Benvolgudes Famílies:

L’actual junta de l’Ampa ha demanat relleu després de 3 anys de molta feina i molts bons resultats en termes de organització de activitats i millores generals de l’escola i de les relacions mestres/families/nenes i nens!

Des de aquí li volem donar les gràcies i al mateix temps volem informar que hi ha un projecte d’Ampa pel relleu.

Per aquesta raó fem una crida general a totes les famílies de l’escola a participar activament e implicar-se en aquesta etapa vinent de l’Ampa:

El calendari es:
DIMARTS 25 D’ABRIL 16,45 A LA BIBLIO DE L’ESCOLA: Les famílies que hem raonat sobre el projecte farem la presentació oberta a totes, demanarem ajuda i compromís per part de totes aquelles famílies que es vulguin implicar i formarem la junta omplint els carrecs (President, Vicepresident, Secretari, Tresorer, Vocal 1 i 2).
DIVENDRES 5 DE MAIG 16,45 A LA BIBLIO DE L’ESCOLA: Assemblea extraordinària de l’Ampa on l’actual junta renunciará als càrrecs i presentarem el nostre projecte (i logicament tothom que vulgui podrá presentarne un altre o candidar-se als carrecs de junta) i el sotmetrem a votació.

Captura de pantalla 2017-04-20 a las 12.42.07

Us animem a baixar-vos el PDF de tot el projecte clicant aquí

Fins Dimarts!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: