Carnestoltes 2017! Corbella Picapedra!!!

Com van les famílies “Picapedra” amb les disfresses de Carnestoltes??? Doncs no paren, van anar a comprar els teixits, han fet els dissenys…
La Rosa, la Montse, la Roser, l’Anna, la Dolors… Tallen, peguen, retallen, encolen…pim-pam, pim-pam, una pell de tigre aquí, un os de pega, vaaaa… !!! Els divendres i els dissabtes, les Coco Chanel transformen les taules del menjador de l’escola Corbella en el taller de confecció i disseny de l’escola Massana!!! Són, les mamis dissenyadores i artistes del Carnestoltes 2017!! I estan esperant que hi vagis, sí tú, que estàs llegint, perquè si hi voleu participar, us fan una disfressa de Betty, Wilma, Fred, Barney o Bam-Bam…Això sí, són 6 €!! Ara, heu d’anar que us prenguin mides, que són bones amb les tisores però des del whatsapp no poden esbrinar (encara, doneu-li un temps…) quants cm té la teva cintura…

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: