COM FER LES INSCRIPCIONS “ONLINE” D’EXTRAESCOLARS AMB AMPASOFT

Benvolgudes famílies,
Com a novetat d’aquest nou curs 2016/17, us informem de la nova aplicació de gestió, AMPASOFT,  que posem a disposició dels socis i sòcies de l’AMPA CORBELLA. (Web: https://ampacorbella.ampasoft.net/)
Amb AMPASOFT AMPA CORBELLA podreu:
*PORTAR UN CONTROL DE PAGAMENTS I REBUTS ASSOCIATS A LES VOSTRES ACTIVITATS AMB L’AMPA CORBELLA
 
*FER PREINSCRIPCIONS “ONLINE” D’EXTRAESCOLARS.
 
*CONSULTAR, I EDITAR, LES DADES DE LA VOSTRA FAMÍLIA
*********************
Abans de l’estiu cada família, sòcia de l’AMPA, va rebre un mail on s’informava de l’usuari i contrasenya per poder accedir a l’aplicació de manera personalitzada.
Només va rebre aquest mail el primer membre familiar que apareix a la fitxa, llavors, potser, només un tutor/tutora/pare/mare del nucli familiar va rebre el mail.
Com l’aplicació us permet editar les dades familiars, vosaltres mateixos podeu decidir l’ordre dels membres a la fitxa, perquè sigui un o un altre qui rebi els missatges i notificacions d’AMPASOFT AMPA Corbella.
(Si no heu rebut, o trobat encara, aquest mail, poseu-vos en contacte amb l’AMPA. Us tornarem a enviar un nou usuari i contrasenya.)
*********************
Un cop heu entrat a l’aplicació, amb el vostre usuari i contrasenya, podreu accedir als manuals, per EDITAR LES DADES FAMILIARS i per FER PREINSCRIPCIONS D’EXTRAESCOLARS, que trobareu al menú superior esquerra de la pàgina (Quadrat taronja amb signe d’interrogació)
*********************
(Si us plau, consulteu totes les dades de la vostra fitxa familiar, verifiqueu que siguin correctes i feu les modificacions necessàries perquè estiguin actualitzades.
Només, en cas de modificar les dades bancàries, haureu de comunicar el canvi realitzat a l’AMPA.)
 
*********************
Respecte a les preinscripcions d’extraescolars “online”, recordeu que a AMPASOFT trobareu només l’opció de la inscripció, si necessiteu més informació de les extraescolars disponibles aquest curs, els seus continguts, metodologia, horaris…etc., heu de consultar la pàgina web de l’AMPA o anar directament a l’enllaç d’extraescolars:
Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb l’AMPA.
Moltes gràcies,
Equip AMPA Corbella
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s